Akácméz, macis flakonban, 250 g
Rendelési kód: KHK860
                    
                    Csomagolási egység: 0 / db
                                            1 795 Ft
                                            
                                            
                    
                    
                                        
                    
                    
                                        
                                        
                    
                      Mennyiség:  
                      KOSÁRBA
                    
 
                    
                                          
                            
                  Részletes leírás
                    Az akácméz kizárólag válogatott magyar méhészektől, hazánk területéről származik. A mézek kíméletes hőmérsékleten kerülnek szűrésre és kiszerelésre, egyéb technológiai beavatkozás nélkül, így meg tudják őrizni a méz minőségét, egyedi jellemzőit és a kaptárakból pergetve, változatlan formában tudják palackozni azt. 
Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű (max. 45°C-os) italba tedd minősége megőrzés céljából!
A méz kristályosodása természetes folyamat! A minőségét egyáltalán nem befolyásolja. Ha a kikristályosodott mézet 45 fokos vízfürdőbe helyezed, pár perc alatt újra folyékony halmazállapotú lesz, változatlan minőségben! Minden valódi méz kristályosodik az idő elteltével, ez fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmának és arányának köszönhető.
                  
                  
                                    
                  
                                  Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű (max. 45°C-os) italba tedd minősége megőrzés céljából!
A méz kristályosodása természetes folyamat! A minőségét egyáltalán nem befolyásolja. Ha a kikristályosodott mézet 45 fokos vízfürdőbe helyezed, pár perc alatt újra folyékony halmazállapotú lesz, változatlan minőségben! Minden valódi méz kristályosodik az idő elteltével, ez fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmának és arányának köszönhető.

          